Vrijwilligersmarketing

Vrijwilligers werven anno 2021 vraagt om een vernieuwende aanpak! 
Ralf Fleuren, voormalig marketingdocent en momenteel marketingadviseur en -trainer heeft een vernieuwende aanpak voor het werven van vrijwilligers bedacht: Vrijwilligersmarketing!

Gebaseerd op marketingkennis en -ervaring ontwikkelde Ralf een  slimme en effectieve methodiek om in vier stappen vrijwilligers te werven.

In deze workshop worden deelnemers getraind in het werven van vrijwilligers met gebruik van slimme marketingmiddelen. Via een gestructureerde vierstappenmethode worden de deelnemers vertrouwd met een praktische en effectieve manier van het werven van vrijwilligers. Vrijwilligersmarketing is een term die Ralf Fleuren heeft geïntroduceerd om vrijwilligersorganisaties te stimuleren op een vernieuwende manier, met slimme inzichten uit de marketing, vrijwilligers in stappen te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk.

Kortom een inspirerende sessie met handige tools waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Doel
Met behulp van slimme marketing op vernieuwende wijze vrijwilligers werven.

Goed om te weten
De workshop vindt online plaats. Na je aanmelding krijg je hier informatie over. We rekenen op je aanwezigheid. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan minstens 48 uur van tevoren af voor deze workshop. Een andere geïnteresseerde kan dan jouw plekje innemen.

Let op: ontvangen we geen afmelding en ben je niet aanwezig, dan kunnen er onkosten in rekening gebracht worden.


Doelgroep:
Organisaties

Datum:
27 mei 2021

Tijd:
15.00 - 16.30

Locatie:
OnlineAanmelden

Kosten:
gratis

Docent:
Ralf Fleuren (Bliqsem)


Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Creatie en realisatie door The MindOffice