Het nieuwe werven

Vrijwilligers werven, soms lijkt het alsof je aan een dood paard loopt te trekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In deze workshop verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!

- Wat kun je doen om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken?
- Hoe denkt een potentiële vrijwilliger en wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor             vrijwilligerswerk bij jouw organisatie?
- Wie zijn je echte concurrenten? (Spoiler: het is niet wie je denkt dat het is).

Bij elke kernvraag hoort een praktische oefening waarin je de informatie direct kunt toepassen op je eigen organisatie. Je krijgt in deze webinar tips die snel toepasbaar zijn en met een kleine moeite groot resultaat opleveren. Dan kom jij weer aan dingen toe die nu blijven liggen.

Ook geïnspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour! Let op: je wordt doorverwezen naar KlikVrijwilligersVlaardingen om je aan te melden.

De webinars zijn uiteraard ook afzonderlijk te volgen.


Doelgroep:
De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeente. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven.

Datum:
10 juni 2021

Tijd:
19.30 - 20.45

Locatie:
Online
Kosten:
gratis

Docent:
Heleen van Egmond


Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Creatie en realisatie door The MindOffice