De Vrijwilligersreis

Als iemand vrijwilliger wordt, maakt hij een 'reis'. Vanaf het punt waarop hij de organisatie leert kennen tot het punt waarop hij na een periode van vrijwilligerswerk afscheid neemt. Deze vrijwilligersreis wil je optimaal maken. Want daarmee creëer je een ambassadeur voor het leven.

Je kent het vast, een potentiële vrijwilliger die eerst enthousiast lijkt, maar dan toch afhaakt. Of binnenkomt en dan weer weggaat voor hij of zij goed en ingewerkt is? Het kan voorkomen worden door de 'vrijwilligersreis' te verbeteren.

Heleen van Egmond neemt je mee in deze verrassende webinar hoe je deze 'reis' kunt optimaliseren.

- Wat is een 'vrijwilligersreis'?
- Hoe verbeter je de 'vrijwilligersreis' zodat de vrijwilliger bij elk contact positiever wordt?
- Tips en tricks om gelijk mee aan de slag te kunnen.

De 'vrijwilligersreis' optimaliseren is ook nog eens leuk. Je gaat kijken wat je kunt verbeteren en hoe je in alles extra waarde, plezier en gemak kunt toevoegen. Zo maak je de ervaring positief en zorg je ervoor dat enthousiaste vrijwilligers ook enthousiast blijven.

Deze webinar is de twee in een serie van drie inspirerende webinars van Heleen van Egmond. De andere webinars zijn 'Profileren kun je leren (15 april) en 'Het nieuwe werven' (10 juni).

Ook geïnspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour!  Let op; je wordt doorverwezen naar KlikVrijwilligersVlaardingen om je aan te melden.

De webinars zijn uiteraard ook afzonderlijk te volgen.


Doelgroep:
De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeente. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven.

Datum:
20 mei 2021

Tijd:
19.30 - 20.45

Locatie:
Online
Kosten:
gratis

Docent:
Heleen van Egmond


Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Creatie en realisatie door The MindOffice