Geslaagd Vrijwilligersfeest 2019

Maassluise vrijwilligers waren de eregasten tijdens het vrijwilligersfeest op 30 oktober in theater de Koningshof.
Zij werden die avond bedankt voor hun grote inzet door Wethouder Fred Voskamp en Jacqueline Groeneveld, Coördinator Vrijwilligerssteunpunt. De avond werd verzorgd door Arnout van den Bossche met zijn show 'Burnout voor beginners'.
Zo'n 270 gasten hebben genoten van een gezellige en geslaagde avond.

Met het vrijwilligersfeest, worden Maassluise vrijwilligers even extra in het zonnetje gezet. En, dat zijn er heel wat: in Maassluis zijn rond de 15.000 vrijwilligers en ruim 300 organisaties actief. Bijvoorbeeld in de sport, welzijn, zorg, natuur, toerisme, kerk, cultuur en ontwikkelingshulp.

Wethouder Fred Voskamp benadrukte hoe trots Maassluis op haar vrijwilligers is en spreekt zijn waardering uit. Daarbij gaf hij aan dat dit best wat vergt van organisaties en vrijwilligers:"In de drukke werelden waarin we leven is dat niet altijd makkelijk. Ook voor vrijwilligersorganisaties liggen er uitdagingen. Soms lijkt het of er nergens meer vrijwilligers te vinden zijn of ervaar je als vrijwilliger dat je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt". De gemeente ondersteunt waar nodig en mogelijk. Onder meer met cursussen, workshops en een vacaturebank.

Samen sterk met vrijwilligerswerk!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Creatie en realisatie door The MindOffice

s