Profileren kun je leren

Zichtbaar worden voor vrijwilligers is belangrijk als je nieuwe vrijwilligers wilt aantrekken. In deze eerste webinar van Heleen van Egmond leer je op een inspirerende manier hoe jouw organisatie aantrekkelijker wordt.

Profileren is iets dat veel vrijwilligersorganisaties lastig vinden. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is profileren niet moeilijk. Het is juist leuk en sterker nog, we doen het de hele dag door!

- Hoe werkt profileren? - Hoe werkt herkenbaarheid? Hoe kan je dit inzetten? - Werken met thema's en voorwerpen om jouw organisatie zichtbaar te maken.

In deze webinar wordt duidelijk hoe jezelf kunt profileren. Aan de hand van voorwerpen ontdek je welke thema's je kunt gebruiken om jouw organisatie beter zichtbaar te maken voor vrijwilligers. De webinar is actief en verrassend (geen PowerPoint). De vragen die we gebruiken, krijg je mee om als inspiratiebron te gebruiken.

Deze webinar is de eerste in een serie van drie inspirerende webinars van Heleen van Egmond. De andere webinars zijn 'De vrijwilligersreis (20 mei) en 'Het nieuwe werven'(10 juni).

Ook geïnspireerd raken? Schrijf je dan in voor deze collegetour! Let op; je wordt doorverwezen naar KlikVrijwilligersVlaardingen om je aan te melden. 

De webinars zijn uiteraard ook afzonderlijk te volgen.


Doelgroep:
De servicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam organiseren de online Collegetour voor bestuursleden, vrijwilligerscoördinatoren en initiatiefnemers uit deze gemeente. De tour is bedoeld om je te inspireren en handvatten te geven.

Datum:
15 april 2021

Tijd:
19.30 - 20.45

Locatie:
Online
Kosten:
gratis

Docent:
Heleen van Egmond


Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Creatie en realisatie door The MindOffice